Strawbridge Sneservice

Snerydning og saltning

  

Kontakt os -> Få uforpligtende tilbud -> Acceptér -> Vi rykker automatisk ud


Vinteren nærmer sig

Hvorfor ikke vælge Strawbridge Sneservice som leverandør til proffessionel snerydning og saltning af dit fortov i den kommende sæson?


  • Vi laver en skræddersyet pris og aftale som passer dine behov
  • Du får prisgaranti 
  • INGEN forudbetalinger
  • Konkurrencedygtige priser med høj kvalitet
  • Ryddet for sne inden kl. 7:00
  • Udrykning ALLE dage 24/7 (også weekender)
  • Betal kun for det arbejde vi udfører


Strawbridge snerydning

Bekymrer du dig over hvorvidt din snerydningsleverandør udfører arbejdet ordenligt eller ej? Eller at du ikke får det rette resultat i forhold til hvad du betaler?


En service som snerydning og saltning ender mange gange i mistillid mellem kunden og leverandøren, da det er vanskeligt at bevise hvorvidt der er ryddet og saltet, idet sneen kan fyge igen kort tid efter.


Hos Strawbridge Sneservice lægger vi en stor ære og respekt i vores arbejde, hvilket vores kunder hurtigt finder ud af. Men ikke nok med tilliden, vi giver også kunder en håndgribelig dokumentation for at arbejdet er udført som aftalt! 


Billede dokumentation for udført arbejde

For at give vores kunder ekstra tryghed og tillid, tager vi altid billeder af det udførte stykke arbejde som dokumentation og sender til kunden ved hver endt opgave.

Du kan derfor være sikker du at arbejdet bliver udført korrekt.


Hvornår rykker vi ud?

Rydning og saltning vil ske i henhold til kommunens regulativ for vinterbekæmpelse. Vi kører efter behov, dog maksimalt 2 gange i døgnet (1. gang tidlige morgen, 2. gang efter ophørt snefald)


Vi er forbundet med avancerede vejrprogrammer, som fortæller os den præcise temperatur og vejrforhold i dit område - Derfor ved vi præcist hvornår vi skal køre ud og rydde eller salte uden unødig kommuniktaion.


Hver måned tæller vi de gange vi har rykket ud, hvorefter en regning sendes - Ganske enkelt.


Garanteret snerydning

Hos Strawbridge Sneservice kan du være sikker på at få en professionel snerydning samt saltning af dit fortov, indkørsel og vej.


Vi tilbyder nemlig tilfredshedsgaranti og lægger en stor ære i det stykke arbejde vi laver, derfor kan du trygt overlade snerydning og saltning til os, mens du roligt kan bruge din tid på noget bedre. 


Da sneservice er et af vores fokusområder, har vi naturligvis flere års erfaring med snerydning og saltning, samtidig kan du være sikker på at gældende kommunale retningslinjer bliver overholdt, hvilket er din garanti for et veludført stykke arbejde.


Saltning

Naturen og miljøet betyder en væsentlig del for os, hvorfor vi ønsker at skåne disse så vidt muligt.


Vi bestræber os på, at salte den nødvendige mængde salt der er behov for på dit område, hverken for lidt eller for meget – det gavner miljøet og det er muligt for os at holde saltningspriserne nede overfor kunden.


Priser

Med vores konkurrencedygtige priser, kan alle være med. Du betaler kun for de gange vi rykker ud.


(PRISEKSEMPEL pr. gang for et normalt parcelhus med 25 meters fortov)

Almindeligt fortov

Snerydning inkl. Saltning: kr. 249,- inkl. moms
Saltning alene: kr. 149,- inkl. moms

Indkørsel

Snerydning inkl. Saltning: kr. 149,- inkl. moms
Saltning alene: kr. 99,- inkl. moms

Fortov + indkørsel

Snerydning inkl. Saltning: kr. 349,- inkl. moms
Saltning alene: kr. 219,- inkl. moms


Fradrag – Træk det fra i SKAT

Snerydning hører ind under en fradragsberettiget serviceydelse, snyd derfor ikke dig selv for en ekstra besparelse, tast det i din selvangivelse.


Servicefradrag pct: 27% (2018)


Eksempel: En gang snerydning og saltning af indkørslen som vil koste dig DKK 349,- inkl moms, vil efter servicefradraget, kun koste dig DKK 255,-

Snerydning tilbydes til skarpe priser

Snerydning tilbydes til skarpe priser